Personal

På Destination Småland är vi fyra fast anställda. Vi jobbar i olika projekt inom utveckling och marknad. Här berättar vi om de viktigaste uppgifterna var och en har så du vet vem du ska vända dig till i första hand med olika frågor. 

anna sjödahl
vd

Jag kommer närmast från Växjö & Co där jag har arbetat med att marknadsföra och sälja Växjö som destination för möten, evenemang och turism. Tidigare har jag arbetat med näringslivsutveckling och entreprenörskap i olika roller i Växjö och Uppvidinge kommuner, Sydsvenska Industri- och Handelskammaren och Drivhuset.

Tel 0470-73 32 71
Mail anna.sjodahl@destinationsmaland.se

cathrine rydström
marknadskommunikatör

Jag arbetar med allt som har med marknad och kommunikation att göra och har ansvar för PR och varumärke. Jag har ansvar för den här siten, sociala media, PR och bildbank. Jag samlar på nyheter och skickar dem vidare, så hör gärna av dig. 
Jag har en högskoleexamen i informationsteknik, har läst storytelling för strategisk kommunikation, startat och drivit Johanssons Lantcafé i Öhr i tio år. Därför känner jag väl till småföretagarens villkor, vilket jag värderar som en stor tillgång. Tel 0470-73 32 74
Mail Cathrine.rydstrom@destinationsmaland.se

karin malm
affärsutvecklare

Jag samordnar våra olika nätverk inom offentlig och privat besöksnäring, ansvarar för Destination Smålands kommunikation samt projektleder utvecklingsområdet mat-och måltidsturism. Jag ansvarar också för kontorets CRM-system. 

Jag kommer senast från hotellbranschen, efter min examen i turismvetenskap vid Linnéuniversitetet i Kalmar. När jag inte är på Destination Småland så hittar ni mig på restaurangen Ett Kvarter i Växjö där jag är delägare.

Tel 0470-73 32 75
Mail karin.malm@destinationsmaland.se

Oskar Wijk
Affärsutvecklare

Jag har i över tio år i olika former arbetat inom upplevelseindustrin, såväl som anställd som egen företagare. I min roll som Affärsutvecklare på Destination Småland, arbetar jag i ett nära samarbete med näringen för att öka graden av exportmognad. I projektet RESA sker ett arbete med att matcha företagen inom vår region med utländska researrangörers behov. Jag representerar södra Småland vid ett antal årliga mässor och workshops, såväl i Sverige som utomlands.
 
Tel 0470-73 32 73
 Mail oskar.wijk@destinationsmaland.se