29/1 Informationsträff om turismappen Colix och samarbetet med Korrö Hantverksby

AB Destination Småland bjuder in till en frukostträff med Korrö och Colix där de berättar mer om deras digitala samarbete. Sebastian Karlsson från Korrö Hantverksby berättar om varför de valt att använda en app i sin verksamhet, och Jens Collskog från Colix Systems berättar mer om vilka möjligheter som finns med deras turismapp.

Växjöföretaget Colix Systems har under det senaste året utvecklat en app för företag i turismbranschen. Med hjälp av appen kan man enkelt presentera sig och vad man erbjuder. Korrö Hantverksby använder appen för att marknadsföra sig och sina events, och för att förhöja upplevelsen för sina besökare. I deras app kan man få en digital rundvandring på Korrö och utförlig information om byggnader mm i hantverksbyn. Man kan också se en karta där man med GPS-funktionen i sin mobil kontinuerligt kan hålla sig informerad om intressanta platser då man vandrar, cyklar eller paddlar kanot i Korrö med omnejd.

Vill du veta mer? Välkommen på informationsträffen!

Datum: 29/1 kl 09.00
Plats: Någonstans i växjö (exakt plats när vi vet deltagarantal)
Anmälan: till jens.collskog@colixsystems.com
Läs mer: http://www.colix.se 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter