Följ med på Hultsfred The Walk

Den 16 januari anordnar vi, tillsammans med Region Kalmar, en studieresa till Hultsfred för att lära oss mer om den digitala satsningen: Hultsfred The Walk.

Följ med och lär dig mer om den digitala satsningen Hultsfred The Walk

Detta erbjudande riktar sig till dig som är verksam inom besöksnäringen i Kronobergs län och är nyfiken på nya digitala möjligheter.

Den 16 januari har du möjlighet att på plats i Hultsfred få vara med och uppleva den blandat fysiska och virtuella utställning som går under namnet ”Hultsfred the Walk”.

Detta är en utställning förlagd mitt i Hultsfred centrum och i det område där Hultsfredsfestivalen ägde rum. Den består av fysiska skyltar och en app-lösning som ger besökaren möjlighet att utöver de fysiska elementen även ta del av filmklipp, musik och annat som stärker upplevelsen. Under besöket i Hultsfred kommer du att få testa The Walk, samt höra projektansvarige Jonas Hjalmarsson berätta om tankarna bakom utställningen och de tekniska lösningar den använder sig av. 

Låter det intressant? Då ska du notera datumet 16 januari 2020 och maila oss att du gärna följer med! Cirkatid är kl 09-14 inklusive lunch. Du som är intresserad av att delta och svarar på detta erbjudande kommer att få vidare information när vi börjar närma oss det aktuella datumet. Så länge får du gärna se lite mer på: https://hultsfredthewalk.se 

Maila in din intresseanmälan till oskar.wijk@destinationsmaland.se

Inbjudan som PDF:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter