Starta eget mathantverksföretag eller tävla i SM i mathantverk med Eldrimner

Utbildningen "Starta eget mathantverksföretag" drivs av Eldrimner och har nu öppet för anmälan. I år ges utbildningen delvis på distans, ca 60 tim distansundervisning som du kan följa när du vill via en dator och genom en lärplattform. Tre veckor är praktisk undervisning på Eldrimner utanför Östersund. Utbildningen startar den 2 sep.
För dig som redan har driver ett mathantverksföretag finns möjligheten att vara med och tävla med din produkt i höstens SM i mathantverk.

utbildningen starta eget mathantverksföretag

Eldrimners utbildning (tidigare hette den Mathantverk för nystartare) har utvecklats under 20 år och ges idag delvis på distans. Distansmomenten kan läsas självständigt när och var man vill. Eldrimner har kvar de praktiska veckor som ges branschvis i Eldrimners lokaler och har utökat dem på önskemål av tidigare deltagare med tre extra praktiska dagar. Du väljer en av Eldrimners branscher charkuteri, gårdsmejeri, bageri, bär-, frukt- och grönsaksförädling.

Föreläsningar, filmer och material till undervisningen inom företagande finns på en lärplattform och har producerats och skräddarsytts av Eldrimner. Deltagarna får tillgång till materialet under hela utbildningsperioden. 

Sista anmälningsdag är 14 juni. Utbildningen startar den 2 sep. Första samlingen hos Eldrimner är 16 sep.

Läs mer om innehållet i kursen och anmälan på Eldrimners hemsida:
https://www.eldrimner.com/utbildning/48112.starta_eget_mathantverksforetag.html

tävla i sm i mathantverk

SM i Mathantverks avgörs den 15-17 oktober i år på Högbo Bruk utanför Gävle. Vi undersöker nu möjligheten att resa upp tillsammans med ett antal mathantverksföretagare från Kronoberg för att delta i tävlingen. Här finns goda chanser att få din produkt bedömd och utvärderad av kunniga experter och dessutom kanske dra hem en medalj för ditt goda arbete. 

Skulle du vara intresserad av att åka med, eller att vi tar med din produkt upp till tävlingen åt dig? Hör av dig till oss så berättar vi mer!
Kontakt: karin.malm@destinationsmaland.se

Mer info om mästerskapet här:
https://www.eldrimner.com/evenemang/41558.sm_i_mathantverk_2019.html

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter