Välkommen på trendwebinarium 27 maj om måltidsturism.

Vilka är de stora trenderna inom måltidsturismen globalt 2019 - och vad har de för betydelse för dig och företagen i den svenska besöksnäringen? I det här entimmeswebinariet presenteras Visit Swedens uppdaterade trendrapport för 2019 av Edward Boethius, Analytics Manager på United Minds, som varit med och tagit fram rapporten. 

Välkommen att titta på webinariet och ställ frågor tillsammans med dina kollegor i branschen! Destination Småland sänder webinariet i vårt konferensrum på Residenset i Växjö. Efteråt bjuder vi på småländsk fika och vi diskuterar gemensamt hur vi kan arbeta vidare med trenderna.

När: Måndag 27 maj kl 14.30-15.30, med efterföljande fika och diskussion till kl 16.30.
Var: Destination Småland, Kronobergsgatan 7, Växjö.
Anmälan: Till karin.malm@destinationsmaland.se eller 0470-733275

Om du inte har möjlighet att delta på plats men vill titta på webinariet så anmäler du dig här: https://events.genndi.com/register/818182175026318050/2bd2c631c4

Förbered dig gärna genom att kika på filmerna om måltidsturism i Visit Swedens kunskapsbank. Du behöver skaffa ett kostnadsfritt konto för att logga in och ta del av allt material: https://corporate.visitsweden.com/login/ 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter