Lediga tjänster på Destination Småland

Just nu söker vi en projektledare på 100% och en marknadskoordinator på 50%. Välkommen med din ansökan!

Projektledare 100%

Tjänsten består av att projektleda en större internationell konferens med ca 1200 deltagare. Projektet äger rum på ett antal platser i Kronobergs län under våren 2020. I uppdraget ingår planering, samordning, ledning, genomförande och utvärdering. Som projektledare kommer du ha dialoger med olika nyckelaktörer, såväl lokalt, nationellt som internationellt. I rollen som projektledare kommer du ha budgetansvar.

Läs mer i bifogad fil.

marknadskoordinator 50%

Vi förstärker vår marknadssida och söker en marknadskoordinator. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med att skapa content så som nyhetsbrev och artiklar. Tjänsten innefattar vidare planering och genomförande av löpande kommunikationsaktiviteter i våra kanaler så som web, Facebook, Instagram mm. Du arbetar med projekt, kampanjer och pressbesök. I de olika aktiviteterna har du ansvar för utformning, planering, budget (projektredovisning), koordinering, genomförande och uppföljning. I alla kontakter är du en ambassadör för hela Småland där vi tillsammans inom besöksnäringen strävar mot att gemensamt bygga bra samarbeten som stärker vår utveckling.

Läs mer i bifogad fil.

kontakt

Välkommen med din ansökan och eventuella frågor via e-post till VD Oskar Wijk senast fredag 10 maj. Urval sker löpande.

Märk din ansökan PROJEKTLEDARE eller MARKNADSKOORDINATOR.

E-post: oskar.wijk@destinationsmaland.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter