IKEA Museum vinner titeln Årets Turistentreprenör i södra Småland 2019

Utmärkelsen Årets Turistentreprenör i södra Småland 2019 går till IKEA Museum. På ett konsekvent och professionellt sätt har de på kort tid etablerat sig som en ikon inom den småländska besöksnäringen och lockat besökare från hela världen.

– IKEA Museum öppnades sommaren 2016, så vi är fortfarande relativt nya på marknaden. Därför är vi extra glada och stolta över att ha fått denna utmärkelse redan nu och att vi lyckats attrahera så många besökare till oss i Älmhult, säger Cecilia Johansson, VD på IKEA Museum. Vi har fortsatt höga ambitioner för våra utställningar såväl som för vår restaurang och shop, och denna utmärkelse är ett fantastiskt kvitto på att vi bidrar till att sätta Älmhult och Småland på destinationskartan.

Priset Årets Turistentreprenör i södra Småland är instiftat av Almi Företagspartner i Kronobergs län och Destination Småland.

Läs hela pressmeddelandet här.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter