Kurs i att lufttorka kött hos Mickes Vilt

Tillsammans med LRF Sydost och Länsstyrelsen i Kronoberg kan vi erbjuda ett antal företag att gå Mickes kurs i att lufttorka kött. Micke har lång erfarenhet av detta hantverk och processen har blivit vidimerad i samarbete med Linnéuniversitetets livsmedelsprogram.

Kursen består av tre dagar där de första två hålls på Mickes Vilt i Sävsjöström, den 24-25 april. Den tredje dagen är vid ett uppföljande datum ett par veckor senare som gruppen beslutar om gemensamt.

Du som företag betalar 50% av kursavgiften, resterande betalar Destination Småland, LRF och Länsstyrelsen tillsammans. Avgiften per deltagare blir runt 4000:-.

Är du intresserad av att gå kursen?
Hör av dig snarast till:
karin.malm@destinationsmaland.se
0470 - 73 32 75

ÖVRIGA AKTIVITETER PÅ GÅNG

Här följer några datum för fler aktivieter inom Livsmedelsstrategin Kronoberg. Håll dig uppdaterad på vad som sker inom arbetet med Livsmedelsstrategin via facebooksidan: https://www.facebook.com/Livsmedelsstrategi-Kronoberg-938791649646171/ 

  • 25 april - Kurs i marknadsföring och sociala medier
  • 28 mars - Earth Week - Cirkulär livsmedelsproduktion föreläsning
  • 2 maj - Kurs i viltomhändertagande 
  • 16 maj Studieresa till Blekinge

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter