Claes Lövgren ny medarbetare på Destination Småland

Vi välkomnar Claes Lövgren som en ny medarbetare på deltid på Destination Småland. Claes har lång erfarenhet av såväl handel och butik som restaurang och har jobbat tätt ihop med regionala producenter och förädlare.

Under ett antal månader kommer Claes bland annat ansvara för att vidareutveckla länets restaurang-nätverk och erbjuda affärsutveckling kopplat till måltidsupplevelser. Nu söker vi fler medlemmar till restaurangnätverket!

Under 2018 startade Destination Småland ett regionalt restaurang-nätverk i Kronoberg. Nu söker vi fler medlemmar till nätverket. Det som krävs är att ditt företag har varit aktivt i minst ett år, du ska ha möjlighet att närvara på 3-4 träffar per år. Men framför allt ska du/ditt företag ha en ambition att utvecklas och ni delar gärna med er av egna erfarenheter och lärdomar till övriga i nätverket. Hör av dig till Claes för mer information om restaurangnätverket! 

claes.lofgren@destinationsmaland.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter