Destination Småland projektleder seminarieprogrammet på MAT2019

Det årliga evenemanget MAT i Växjö har blivit en av de viktigaste mötesplatserna i Sverige för hållbar mat. Genom att samla experter, debattörer, politiker, producenter, odlare och matälskare vill eventet främja en närproducerad, småskalig och hållbar matproduktion. På MAT2019, den 13-14 september, kommer Destination Småland ansvara för att samordna seminarieprogrammet och är nu på jakt efter relevanta och aktuella föredragshållare.

MAT i Växjö är den årliga mötesplatsen för kunskap och inspiration kring hållbar produktion och konsumtion av mat.
MAT i Växjö är den årliga mötesplatsen för kunskap och inspiration kring hållbar produktion och konsumtion av mat.

Under två dagar i september skapas en nationell mötesplats i Växjö där besökaren kan uppleva, smaka, sprida och få kunskap, inspirera och inspireras och skapa debatt om mat utifrån hållbarhetsperspektiv, folkhälsoperspektiv och måltiden som helhet.

Förutom den stora matmarknaden med upp till 100 lokala producenter så har seminarieprogrammet en betydande roll för upplevelsen och relevansen av MAT.
Destination Småland har tidigare år deltagit som seminariearrangörer och ansvarar alltså i år för att samordna det kompletta seminarieprogrammet.

Har ditt företag, organisation eller myndighet en idé om en föreläsning som ni skulle vilja genomföra på MAT? Eller har du som besökare kanske något önskemål om ett intressant tema eller aktuell föreläsare, forskare eller inspiratör? Hör av dig till oss!

Ansvarig projektledare för seminarieprogrammet på MAT:

Karin Malm
seminarier@matsmaland.se
0470-733275

Läs mer:
www.matsmaland.se 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter