Inbjudan: Hur kan vi öka värdet på viltkött? 

Den 25/2 och 6/3: Välkommen till en träff med fokus på hur vi tillsammans kan öka värdet på viltkött. Vi vänder oss till dig som är jägare eller jobbar inom restaurang, offentliga kök, livsmedelsförädling och dagligvaruhandel. 

Kanske du som restauratör vill få in mer viltkött i restaurangen? Eller du som offentlig upphandlare vill servera mer vilt i skolor och på sjukhus? Du som är jägare vill kanske kunna leverera djuren lättare?

Det finns många möjliga frågor att diskutera över branscherna. Målet är att vi tillsammans med olika erfarenheter hittar en väg framåt för att öka värdet på viltkött och därmed hålla viltstammen i balans.

Länsstyrelsen, LRF Sydost och Destination Småland bjuder in till denna träff inom arbetet med regionens livsmedelsstrategi.

Du har chansen att välja mellan två träffar inom kort:

Tid: 25 februari 19:00-21:00
Plats: Södra Ljunga Bygdegård, Södra Ljunga

Tid: 6 mars 19:00-21:00
Plats: Bygdegården Viljan, Brittatorp

Anmälan
Anmäl dig senast den 20 februari till Rebecka Wikström, 072-2234249, rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter