4:e februari - Inbjudan till en träff om livsmedelsförädling

Funderar du på att börja med förädling av livsmedel? Eller gör du redan det idag? Tillsammans med LRF Sydost och Länsstyrelsen bjuder vi in till en träff om livsmedelsförädling.

Datum: Måndagen den 4:e februari
Tid: kl 13.00-16.00
Plats: Församlingshemmet i Öjaby

Det blir två inspirationsföreläsare som inleder följt av fika med lokalproducerade råvaror. Därefter kommer representanter från bland annat Region Kronoberg, Länsstyrelsen och Jordbruksverket berätta om vilka tjänster de kan erbjuda till företagare. Sist men inte minst dukas det upp smakprov på regionens förädlade delikatesser. 

Föreläsarna:

  • Carina Hamnå har varit företagare i 25 år och har haft uppdrag som marknadsförare, grafisk formgivare, projektledare och vänder sig främst till detalj - och livsmedelshandeln.
  • Cissi Lingerud är den drivande bakom Centrum för Livsmedelsutveckling i Karlshamn (CLUK). CLUK är en neutral aktör som hjälper både stora och små företag att testa och utveckla nya livsmedelsprodukter.


Anmälan till: Rebecka Wikström, 072-2234249, rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter