Thereze Linden ny på Destination Småland

Då Oskar Wijk tar rollen som tillförordnad VD på Destination Småland så välkomnar vi Thereze Linden som vikarierande affärsutvecklare. "I min nya roll som affärsutvecklare här på Destination Småland ser jag fram emot att lära känna Smålands skickliga entreprenörer. Med tidigare erfarenhet från besöksnäringen och med ett fokus på marknadsföring och kommunikation är jag förväntansfull över att få ta del av de utmaningar och möjligheter som finns här."

Jag själv brinner för fantastiska kundupplevelser och är lite nördig när det gäller marknadsföring och betydelsen av sociala medier. Hållbarhet inom besöksnäringen ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det är något jag är övertygad om är vår absolut viktigaste prioritering. Jag ägnade själv mitt huvudämne i min kandidatexamen åt just hållbar turism på Handelshögskolan i Göteborg.
 
Nu, efter att ha levt och arbetat de senaste åren i Amsterdam, med erfarenhet av både mindre startups och väletablerade företag, har jag lämnat stadslivet för ett helt nytt äventyr på den småländska landsbygden. Jag och min sambo har just skaffat ett renoveringsobjekt, två katter och ett gäng höns. Det håller mig hyfsat upptagen på fritiden!
 
Då jag är ny i Småland ser jag detta som både en utmaning och en gåva i mitt nya jobb. Jag har mycket att utforska och lära mig men jag kommer även med helt nya ögon, precis som så många av våra besökare gör!

KONTAKTA THEREZE

Mail: thereze.linden@destinationsmaland.se
Tel: 0470 - 73 32 71

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter