Destination Småland söker driven affärsutvecklare

Destination Småland är nu på jakt efter en kollega som vill vara med och ytterligare öka besöksnäringens positiva effekter i vår region. Sök senast 20 augusti.

Vårt jobb går ut på att utveckla besöksnäringen i Kronobergs län och marknadsföra våra reseanledningar under varumärket Småland. Vi verkar i en bransch som har utvecklats mycket positivt de senaste åren. Vi letar nu efter en driven och engagerad affärsutvecklare som vill vara med och utveckla och marknadsföra reseanledningar i regionen. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med chans på förlängning. Placering är på kontoret i Växjö.

Arbetsuppgifter
Arbeta med kommunikativa insatser, text och bildbehandling med marknadsmaterial för såväl webb som print. Administration av reseprogram för researrangörer och press. Företagskontakt med besöksnäringen i Kronobergslän som syftar till att stimulera företagen till utveckling av sina produkter lämpliga för den internationella marknaden Medverka i olika utvecklingsprojekt som lyfter regionen och Småland som helhet. Samverka med bl a kommunerna i Kronobergs län, ALMI, Visit Sweden, övriga Smålandskollegor kring företags- och produktutveckling för besöksnäringen.

Vad gör dig till rätt person?
Vi ser gärna att du har näringslivsbakgrund som gett dig förståelse för företagens vardag. Kanske har du till och med jobbat med besöksnäringen som gett dig en förståelse för branschen. Vi förutsätter att du är utåtriktad och uppsökande i kontakten med samarbetspartners och företag. Vi arbetar intensivt med digitalisering och ser gärna att du har erfarenhet och förståelse för de olika digitaliseringsprocesser som besöksnäringen påverkas av. Vi vill att du har ett kommersiellt fokus och är intresserad av leverans, en eftergymnasial utbildning är meriterande. Vi förutsätter att du är utåtriktad och uppsökande i kontakten med samarbetspartners och företag. Vi söker en kollega med starkt driv och engagemang som vill vara en i laget och vi räknar med att du vill bidra med din flexibilitet till vårt kontor där vi är måna om att hjälpas åt med det som behöver skötas på ett mindre kontor.

Anställningsform
Tidsbegränsat from 5/9 2018 till och med 15/2 2019 med chans till förlängning.

Ansökan 
Skicka din ansökan via mail till oskar.wijk@destinationsmaland.se senast den 20 augusti 2018. Tillträde till tjänsten 5/9 2018.

För ytterligare information
Oskar Wijk, 0470-73 32 73 eller oskar.wijk@destinationsmaland.se

Länk till platsannonsen på arbetsförmedlingen
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/22719895 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter