Oskar Wijk blir tf VD på Destination Småland

Oskar Wijk som idag arbetar med affärsutveckling på Destination Småland blir tillförordnad VD när Anna Sjödahl lämnar organisationen och blir ny näringslivschef i Växjö kommun. 

- Jag är hedrad och förväntansfull inför att få utvecklas vidare inom bolaget. Jag har under den period jag varit på Destination Småland sett bolaget utvecklas och ta en position inom besöksnäringen lokalt, nationellt och internationellt. 

Vi har en spännande framtid för oss och jag ser som tf. VD fram emot att få bidra till att skapa goda förutsättningar för långsiktig tillväxt i den snabbt växande besöksnäringen. Detta tillsammans med mina kompetenta medarbetare, duktiga entreprenörer och med våra partners runtom i Sverige, säger Oskar Wijk.
 
- Jag är glad över att vi snabbt har kunnat hitta en lösning nu när Anna Sjödahl slutar sin tjänst som VD. Att Oskar, som känner till verksamheten, tar över som tillförordnad VD innebär att vi kan fortsätta hålla uppe takten i det arbete som ligger framför oss, säger ClasGöran Carlsson (S), ordförande Destination Småland AB.
 
Destination Småland har i uppdrag att utveckla besöksnäringen, marknadsföra Småland som destination samt nätverka och skapa samarbeten regionalt, nationellt och internationellt. Oskar Wijk börjar sin tjänst 15 augusti 2018. 
 
För mer information och intervjuer: 
Oskar Wijk, tillträdande tf. VD Destination Småland, 0470-733272
ClasGöran Carlsson (S), ordförande Destination Småland, 070-6322306

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter