Framtidsspaning 1 av 5

I en omvärld som förändras allt snabbare är det viktigt att förstå i vilken riktning utvecklingen går för att kunna planera insatser framåt. Destination Småland kommer under fem nyhetsbrev publicera fem olika framtidsspaningar, första ämnet ut är ”Ny teknik möjliggör nya upplevelser”.

Automatisering, delningsekonomi och hållbart resande – det är några av områdena som kommer att ha störst påverkan på vårt resebeteende i framtiden. I en omvärld som förändras allt snabbare är det viktigt att förstå i vilken riktning utvecklingen går för att kunna planera insatser framåt . Därför har samverkansgruppen BI Syd under 2016 startat upp arbetet med omvärldsanalys tillsammans med Kairos Future med den övergripande frågeställningen: ”Vilka omvärldsförändringar påverkar besöksnäringen i södra Sverige mot år 2025? ”

I denna rapport beskriver vi några av de områden som vi tror kommer att påverka besöksnäringen allra mest de kommande åren och som kommer att innebära både stora möjligheter och utmaningar. Destination Småland kommer under fem omgångar publicera fem olika framtidsspaningar, första ämnet ut är ”Ny teknik möjliggör nya upplevelser" Vi är i begynnelsen av en teknisk revolution som kommer att förändra samhället i grunden . Framtiden är nu...

Läs rapport 1 av 5 nedan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar