Inbjudan till infomöte om Nederländsk marknad 15/3

Vi kommer under 2018 intensifiera vårt arbete med researrangörer på utländsk marknad genom vårt samarbete med Visit Sweden inom konceptet RESA. Nu genom att inkludera den Nederländska marknaden vid sidan om den tyska. Därför vill vi bjuda in till ett informationsmöte om RESA Nederländerna. Angreppssättet på detta kommer bli samma som vi framgångsrikt driver på den tyska marknaden.

Etiketter: marknad kunskap

Vi kommer starta igång detta med en informationsträff där Visit Swedens representant i Nederländerna Anne Tusveld kommer och ger en närmare presentation av marknaden, dess resenärer och mer konkret hur ni genom detta samarbete kan komma i kontakt med intressanta nederländska researrangörer.
 
Anmäler er gör ni till Oskar Wijk genom att maila honom senast 28/2, anmäl hur många ni kommer och ev. allergier. oskar.wijk@destinationsmaland.se 
 
Datum: 15/3
Tid: 15,30-17,00
Plats: PM Hotel
OSA: senast 28/2 via mail.

Känner du innan dess att du vill läsa på mer om denna målgrupp så finns denna marknadsprofil på Nederländerna bifogat.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter