Save the date - MAT2017!

Sommaren är här och för många av er den bästa och mest hektiska tiden på året. Vi på Destination Småland vill passa på att tacka för våren som gått och önska er ett stort lycka till med sommarens alla besökare.
 
Den 8-9 september går MAT2017 av stapeln i Växjö. Det unika med evenemanget MAT ligger i kombinationen forum och upplevelser tillsammans med flera olika aktörer som alla har intresse av den närproducerade, småskaliga & hållbara måltiden. 

Destination Småland är i år med och arrangerar seminarier under MAT2017. Vi är särskilt glada för att vi fått hit Visit Sweden för att prata om Sveriges potential som matdestination och deras nya satsning som omfattar närmare 50 miljoner kronor samt Karin Ekström som är professor i företagsekonomi och pratar om hur vi i Sverige kan bli bättre på kulinarisk turism. 
 
Här är exempel på seminarier under lördagen 9/9 som vi ser är särskilt intressanta för besöksnäringen:
 

  • Fem tips för utveckling av ett hållbart varumärke
  • Sanningar och myter om småländsk matkultur.
  • Sveriges potential som matdestination
  • Ett svenskt Toscana – eller hur kan Sverige bli bättre på kulinarisk turism?

 
För fullständigt seminarieprogram och mer om evenemanget MAT se www.matsmaland.se/
 
Vi vill bjuda in er till de seminarier som äger rum i Konserthuset i Växjö under lördagen den 9/9.
Seminarierna startar klockan 10.00 och håller på i olika omgångar fram till kl 14.00. Du anmäler dig till de seminarier du vill gå på genom att klicka här.

Efter det vill vi på Destination Småland bjuda er på en nätverkslunch där vi tillsammans kan mötas och diskutera dagens seminarier och möjligheterna vår bransch står inför.
 
För att vi ska kunna planera lunchen efter seminarierna så skulle vi gärna senast den 16/8 vilja veta om ni vill vara med och i så fall om ni har några allergier. Ni anmäler er till oskar.wijk@destinationsmaland.se 
Seminarierna och nätverkslunchen är kostnadsfria.
 
Trevlig sommar önskar Destination Småland!
Anna, Cathrine, Oskar, Sandra

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter