Roadtrip Kronoberg

 Nu har jag avverkat mina två första månader på Destination Småland, och fokus har legat på att lära känna näringen i vårt län. Under januari och februari har jag varit ute på en hel del företagsbesök. 32 stycken har det blivit så här långt… och vi har bara börjat. Har jag inte varit hos just er än, så är jag med all sannolikhet på väg!
Intrycken från dessa besök är många, men det klart dominerande intrycket är optimismen som råder

Besöken jag har gjort har gett mig värdefull kunskap om vårt område som jag kommer att ta med mig till Berlin nästa vecka. Då kommer jag att delta på ITB – världens största researrangörsmässa. Jag kommer alldeles säkert ha med mig nya influenser därifrån och nya infall kring vad som efterfrågas ute i Europa. Låt oss ta dessa influenser och använda dem tillsammans med vår småländska klurighet i vårt fortsatta arbete för riktigt starka exportmogna produkter! 

För er som inte träffat mig hittar ni en närmare presentation av mig själv HÄR

//Oskar Wijk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar