Praktikant-Sandra

    Hej!
Som rubriken redan avslöjat så är mitt namn Sandra och jag ska under 12 veckor göra min praktik, som är en del av min utbildning, här på Destination Småland! Jag är inne på sista terminen av programmet Språk, Kultur och Kommunikation med inriktning engelska som jag läst på Linnéuniversitetet i Växjö. Språk är något jag alltid tyckt varit roligt och intressant och det var viktigt för mig att välja en utbildning som ger en bred grund med många möjligheter!


Hur hamnade jag då på Destination Småland? Jag är född och uppvuxen i Småland med tyska föräldrar, bor nu i Växjö tillsammans med min fästman och två katter, och utöver språk är jag också intresserad av turism och besöksnäringen och har de senaste tre åren arbetat på Växjö Turistcenter om somrarna. Det har varit otroligt lärorikt och spännande att få möta bl. a. turister, lokalbor, olika aktörer och företag, och få samarbeta och kommunicera på olika sätt och vis. Min huvudsakliga uppgift under praktiken kommer vara att fortsätta spåna och arbeta med vandringsleder i södra Småland för att försöka hitta bra lösningar på t ex material och skyltningar, men kommer såklart även att följa det dagliga arbetet med kollegorna. Det ska bli väldigt roligt att lära sig mer om själva marknadsföringen och utvecklingen av Småland och Sverige. Känner ni att ni har frågor eller tips till mig blir jag bara glad om ni hör av er!
Vi ses!
/Sandra

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar