Hej Småland!

Jag heter Oskar Wijk och är 32 år. Jag har som bakgrund en utbildning inom marknadsföring och har de senaste 10 åren på ett eller annat sätt arbetat inom upplevelseindustrin. Jag kommer nu senast från eventbranschen där jag har arbetat i tre år som projektledare på en av de större byråerna i Sverige.
 
 

Jag är född och uppvuxen i Växjö och ser nu med respekt, glädje och nyfikenhet fram emot att få börja mitt arbete på Destination Småland. Att få arbeta med B2B och vara med och utveckla regionen och ta fram exportmogna produkter och paket som erbjuder det allra bästa av Småland ska bli fantastiskt spännande. Jag ser fram emot att möta de många duktiga aktörer vi har i vår region och tillsammans med dem kunna presentera slagkraftiga produkter redo för en internationell marknad.
 
När jag inte arbetar så spenderar jag gärna tid med min familj som består av fru och två små killar. Jag uppskattar all sorts idrott och försöker själv, med varierande framgång, testa på nästan allt. Jag är sedan ett par år tillbaka även en glad småbåtsentusiast.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar