Inspirerande Smålandsmagasin utan annonser

Arbetet med smålandsmagasinet 2017 är i full gång. I år har vi valt att skapa ett inspirationsmagasin utan annonser. Fokus kommer ligga på större profilerade reportage, spännande artiklar och heta tips. Magasinet kommer även vara nära kopplat till vår webb- visitsmaland.se.

Ett mejl har gått ut till alla företagare som tidigare har annonserat med information om detta.
Det har även funnits efterfrågan på en bra karta över Småland. Därför gör vi ett samarbete med chefen och chefen som gör Småland/Öland-kartan. Den kommer tryckas i fler exemplar än tidigare och distribueras ut så att alla turistbyråer kan få tillgång till en större mängd än tidigare.

Detta kommer att innebära mer plats i magasinet för inspirerande och lockande innehåll som ska få utländska turister att vilja upptäcka Småland. Magasinet trycks på engelska och tyska och en stor del kommer att distribueras i Tyskland och Nederländerna. Kartan blir sedan en vägvisare och ett hjälpmedel på plats i Småland.
Vi har även uppmanat tidigare annonsörer att istället vända sig till sin lokala turistbyrå för råd om hur de på bästa sätt kan få synas i andra kanaler lokalt och på visitsmaland.se.

Är du intresserad av att annonsera på Smålandskartan – kontakta dem direkt:
Kontaktuppgifter: Webb: www.kartguiden.com
Mejl: info@kartguiden.com
Tel: 010 160 55 90

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter