Ny på jobbet

Hej
Mitt namn är Johanna Wiström och jag kommer att vara vikarie för Karin Malm nu när hon snart ska gå på sin mammaledighet.
Att vara ny på jobbet är aldrig lätt men jag har fått ett varmt mottagande och hjälp med att komma in i arbetet. Tiden går fort när man har roligt sägs det och mina första två veckor här har bara flugit förbi.

Att skriva ett kort blogginlägg om sig själv är inte helt lätt heller men jag ska göra ett försök.
Jag är 27 år och bor i Alvesta tillsammans med min man, två katter och en papegoja. Papegojan har jag haft sedan jag var 15 år och när hon vill mig någonting så ropar hon ”Pappa”.

Jag är född i staden Katrineholm i Södermanlands län men flyttade till Kalmar för att studera turism och marknadsföring på LNU. Idag skulle jag inte kunna tänka mig att bo någon annanstans än i Småland. Jag älskar naturen, sjöarna, landsbygden och människorna här.
Tidigare har jag arbetat mycket inom service och främst inom restaurang. Efter min examen fick jag chansen att arbeta på Alvesta turistbyrå där jag blev kvar under tre sommarsäsonger.
Att få arbeta med turism tycker jag är roligt och spännande. Ingen dag är den andra lik och det finns alltid möjlighet att träffa nya intressanta människor eller lära sig nya saker. Nu ser jag fram emot att få arbeta mer med marknadsföring och destinationsutveckling tillsammans med gänget på Destination Småland. 

Varma hälsningar
Johanna

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar