Välkommen till Smålandsdagen 2016

Nu är det dags för årets upplaga av besöksnäringens inspirations- och kunskapsdag i Småland! Temat för årets Smålandsdag är internationell marknadsföring och listan på inspirerande föreläsare under dagen är lång och varierad. Läs hela inbjudan och programmet här!

Vi kommer att få lyssna till småföretagarens utmaningar, hur man kan arbeta med starka varumärken som Husqvarna och ABBA, Visit Swedens utmaningar och vägval inför framtiden, Swedish Welcome och mycket mer.

Det blir också tid för mingel, så ta tillfället i akt, kom och träffa kollegor, politiker och tjänstmän mellan föreläsningarna, kanske uppstår nya samarbeten, nya affärsidéer eller annat....besöksnäringen är viktig för vår region!

PLATS: Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping
DAG:    30 november
TID:      9.30 - 17.00 registrering och fm-fika från 8.30
PRIS:    500 kr inkl fm-fika, lunch, em-fika

TILL ANMÄLAN

MER OM SMÅLANDSDAGEN

Läs hela programmet här:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter