En månad på VD-posten.

Nu har jag gjort min första månad på Destination Småland och inser att här finns otroligt mycket spännande att sätta sig in i och bli en del av!

Tack vare övriga gänget på Destination Småland finns det väldigt goda förutsättningar att lära mig en hel del av det jag behöver, och jag är också spänd på att höra vad aktörerna runt omkring oss har för tankar och funderingar för att vi tillsammans ska kunna locka så många besökare som möjligt till vår del av Småland.

Jag har varit och snuddat vid frågor som har med besöksnäringen att göra i mina tidigare yrkesroller där jag bland annat har arbetat med evenemang på Växjö & Co och näringslivsutveckling på Växjö och Uppvidinge kommuner.
 
Jag hoppas kunna tillföra mitt engagemang för utveckling och mitt intresse för att bygga bra relationer som vi är många som kan få nytta av.
 
Jag ser fram emot många spännande möten och önskar alla aktörer och entreprenörer en bra och gynnsam sommarsäsong!

//Anna Sjödahl

Vill du komma i kontakt med mig?
Maila till anna.sjodahl@destinationsmaland.se eller ring 0470-73 32 71

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar