Researrangörer på visningsresor

Hela gänget samlat på Korrö med naturguide Carina Evaldsdotter. Hela gänget samlat på Korrö med naturguide Carina Evaldsdotter.

Swedish Workshop 2016 har just avslutats. Här träffade svenska säljare arrangörer från 17 länder.
Före och efter bjöds köparna in till så kallade pretours och posttours. Efter workshopen kom spännande köpare från Kina tillsammans med Wang Zhi från Småland China Support Office.

En representant från VisitSweden Kina var också med. De hann med mycket - Zipline, Glasriket med Hyttsill, Lessebo handpappersbruk, Korrö med matvandring, Älmhult med IKEA och paddling. - Ja, det var faktiskt sol en dag och lämpligt väder för det. De var mycket intresserade av Småland som resmål - exotiskt, ren luft och massor med plats. Två av dem var särskilt intresserade av cykling - både "proffscykling" med 50-70 km/dag och kortare runder över en halvdag till exempel.
Vi har bra kontakter i Kina via Wang Zhi på Småland China Support Office och nu också med VisitsSwedens Travel Trade Manager Dan Peng.

Att prova ostar på Korrös matvandring var exotiskt för dem och en helt ny upplevelse.
Att prova ostar på Korrös matvandring var exotiskt för dem och en helt ny upplevelse.

Pretour med fyra nationer

Ett par dagar för Workshopen kom köpare från Tyskland, Schweiz, Ryssland och England för att leta nya reseanledningar. De fick uppleva mycket och sannerligen ett skiftande väder.

Guiden Janik visar vägen och Schiela från Schweiz är inte långt efter.
Guiden Janik visar vägen och Schiela från Schweiz är inte långt efter.

Deltagarna kom med flyg till Jönköping och Kastrup. Efter samling i Växjö bar det av till Glasriket med boende på Kosta Lodge och Hyttsill på Målerås. Dagen därpå väntade äventyret på Little Rock Lake Zipline. Extra spännande blev det då  snön började yra omkring.

Guiden Fanny Gesimar t.v. har samlat gänget - redo för avfärd.
Guiden Fanny Gesimar t.v. har samlat gänget - redo för avfärd.

Sen bar det vidare ut i Småland med en middag på Kalmar slott och besök i Vimmerby och Mariannelund. Därefter styrdes kosan mot Jönköping och invigning av Swedish Workshop.

//Cathrine Rydström

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar