Praktikant-Josefine från LNU!

Mitt namn är Josefine Lindroos och jag studerar mitt tredje och sista år på Turismprogrammet på Linnéuniversitetet. Som en del av utbildningen har jag just nu praktik, där jag praktiserar här på Destination Småland t.o.m. med min examen i juni 2016.

Jag kommer att befinna mig på plats ca 20 timmar i veckan, där jag bland annat kommer hjälpa till med olika uppgifter, skapa en förståelse för organisationen och dess uppdrag, samt delta i olika möten, nätverk och aktiviteter som Destination Småland samordnar eller deltar i.
 
Jag har sedan flera år tillbaka velat arbeta med turism och destinations-utveckling. Då jag är uppvuxen i Växjö, sett hur staden och regionen utvecklats och expanderat de senaste åren, är detta en region jag vill arbeta med och fortsätta att utveckla i framtiden. Således är det väldigt roligt att jag har fått möjligheten att praktisera här på Destination Småland, få kunskap och erfarenhet inom området och möjligheten att lära mig så mycket som möjligt under denna tid.  
 
Nu har jag varit här i snart fyra veckor, och jag ser fram emot kommande period. Jag ser även fram emot att komma ut i arbetslivet och börja jobba igen efter min examen!
 
/Josefine Lindroos  

Vill du komma i kontakt med mig? Maila i så fall till josefine.lindroos90@gmail.com

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar