Pengar att söka för internationalisering

Nu är det åter möjligt för företag att söka stöd för internationalisering. Länet har tilldelats 2 miljoner kronor för 2016 till checkar för företag med 2-49 anställda och en omsättning på minst 3 miljoner kronor och som vill ut på en ny internationell marknad. Checkens storlek är på 50.000-250.000 kronor och kan täcka max 50% av externa kostnader i samband med satsningen.

Första utlysningen av dessa checkar gäller fram till 22 april. Beslut tas den 12 maj. Intresseanmälan finns att fylla i på Region Kronobergs hemsida http://www.regionkronoberg.se/naringsliv-innovation-och-forskning/stod-till-foretagsutveckling/
 
Läs mer om utlysningen i denna PDF.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Gisela Mattisson på Almi Företagspartner Kronoberg.

Epost: gisela.mattisson@almi.se
Tel/mobil 0470-707 417
SMS 070-644 26 87
Web:www.almi.se/kronoberg

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter