Personalförändringar

Som de flesta av er vet slutade vår VD, Lena Stävmo den 1 februari. Samtidigt har vår kära kollega Kerstin Hallberg blivit långtidssjukskriven och går sedan i pension i maj. Men vi jobbar på som vanligt och växlar dessutom upp med ett par projekt. Cathrine Rydström är tf. VD. Rekrytering av ny VD pågår och ansökningstiden har gått ut. Det är vår ordförande Clas-Göran Carlsson och vice ordförande Ingemar Swalander som håller i den.

Cathrine Rydström, Karin Malm och Kristina Bergman på Destination Småland.

vi på destination småland

Karin och Cathrine är väldigt glada att välkomna Kristina Bergman som projektanställts på 50 % från 1 februari fram till och med 30 juni. Kristina har en gedigen bakgrund och ska huvudsakligen arbeta med Swedish Workshop - förarbete, säljmöten och efterarbete gentemot researrangörer. Kristina presenterar sig själv på bloggen och ni kan även läsa mer om Swedish Workshop.
 
Karin får ta över en del arbetsuppgifter från Cathrine som ändå räknar med att ha kvar flera operativa projekt utöver rollen som tf. VD. Hon kommer också att ingå i ledningsgruppen för Småland. Bland Karins utökade ansvar finns bland annat ansvar för vår medverkan på resemässan ITB i Berlin, hon sitter i webbredaktionen för Småland och ansvarar också för vår ”interna” kommunikation - nyhetsbrev, hemsidan destinationsmaland.se med mera
 
Som alla förstår så kan det bli så att vi får skjuta vissa saker på framtiden och prioritera. (Vi är ju plötsligt två och en halv i stället för fyra). Vi lovar att göra vårt allra bästa och hoppas på en intensiv och rolig vår tillsammans med er.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter