Nu går jag vidare mot nya utmaningar…..

Efter sex år i Småland är det dags att ta farväl och gå vidare mot nya utmaningar. Det är med blandade känslor jag har tagit detta beslut då jobbet som VD för Destination Småland och allt det vi tillsammans har skapat under de här åren ligger mig oerhört varmt om hjärtat. 

Alla ni härliga människor jag lärt känna både inom besöksnäringen med alla sina entreprenörer, medarbetare , politiken, tjänstemän inom olika organisationer och verk samt en hel del andra nätverk med mera. Alla roliga saker vi har upplevt och inte minst att ha fått förmånen att lära känna det Småländska landskapet utan och innan är något jag värderar högt och tar med mig i hjärtat!

Men varför slutar jag då min tjänst …..Ni som känner mig lite mer vet att jag och min man sedan ett år tillbaka har slagit ner våra bopålar i Blekinge skärgård där vi också är på gång att bygga nytt hus, så när jag nu fick erbjudande om en intressant tjänst i Karlskrona blev det svårt att inte ta tillvara på det tillfället.

Jag börjar mitt nya jobb redan i mitten av februari och det blir som Utvecklingsstrateg på Länsstyrelsen i Blekinge med många intressanta regionala områden på mitt bord. Ska bli riktigt spännande och ligger ju inte så långt bort om ni har vägarna förbi.


Det kommer att bli en lite mer formell avtackning den 27 jan mellan kl 15-18 här på Destination Smålands kontor i Residenset. Så vill och kan ni komma förbi och säga hej då vore det jättetrevligt. Vi bjuder på lite lättare förtäring och något att dricka.

Välkomna! 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter