Nu kan du anmäla dig till MAT2015:s kostnadsfria seminarieprogram


Evenemanget MAT i Växjö har kommit att bli ett av Sveriges största och viktigaste matevent. Under tre dagar 10-12 september skapas en nationell mötesplats med mat i fokus.

Seminarier på MAT2015
Seminarier och föreläsningar är en viktig del av MAT, för att öka kunskapen kring matens betydelse ur flera perspektiv. Seminarierna riktas både till branschfolk – alla de som på något sätt arbetar med mat, vare sig det är i offentlig eller privat verksamhet – och en allmänhet som har ett intresse av mat, folkhälsa och hållbarhet. Destination Småland håller i ett seminariepass om mat som en reseanledning. Följ länken nedan för att anmäla dig till seminariet!

Kostnadsfri kunskap
Alla seminarier är kostnadsfria för besökarna. Du väljer fritt hur många och vilka seminarier du önskar delta i. Anmäl dig till seminarieprogrammet HÄR före den 28 augusti, antalet platser är begränsat.

Seminarieprogrammet fylls på kontinuerligt på www.matsmaland.se under fliken seminarier.

Vill du ha programmet?
Är du intresserad av att ha MAT2015:s program liggandes på din anläggning/turistbyrå/butik/kontor? Hör av dig till Karin Malm så ordnar vi det!
 

Etiketter: mat2015

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter