Exportdag

Ann-Sofie, Jakob och Stine från Glasriket på Exportdagen. Ann-Sofie, Jakob och Stine från Glasriket på Exportdagen.

Den 28 april ordnade vi en Exportdag för första gången. Det var information om våra tre prioriterade utlandsmarknader - Danmark, Tyskland och Nederländerna. Representanter från VisitSwedens utlandskontor var på plats.

Vi var ett sextiotal personer som samlades på Elite Stadshotellet för att lyssna på fakta om våra utlandsmarknader. Vi presenterade också vår nya kommunikationsguide som ska bli ett redskap framöver så att vi kopplar vår åtgärder till VistiSwedens. Lite inramade mingelbilder passade vi också på att ta. Tyvärr hann vi inte med alla, men här är några snygga tavlor! Vill du ha din bild - hör av dig till Cathrine. Finns du inte med? Kom in till oss på Kronobergsgatan 7 så fotar vi dig! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar