Årets Turistentreprenörer och mingel

Årets Turistentreprenörer 2015  är Monica Carlsson och Per Bengtsson, PM & Vänner! Vinnarna De fick sitt välförtjänta pris vid årets turismmingel på residenset den 28 april. De öppnande sin restaurang i Växjö 1992 och har sedan dess målmedvetet utvecklat sin gastronomi kring begreppen skog, äng och sjö. Det nya gastrohotellet PM Hotel gör företaget till ett komplett besöksmål, ansåg juryn.

Motiveringen till årets pris lyder:
Under lång tid har PM & Vänner målmedvetet arbetat med att utveckla sitt småländska koncept baserat på skog, äng och sjö. Den unika gastronomin har gjort dem kända inte bara i Sverige utan även internationellt. Nu med det nyöppnade gastrohotellet, PM Hotel, Skandinaviens första, har de hela upplevelsen under ett Tak och har blivit en stark reseanledning och tillskott till Smålands besöksnäring!

Priset till årets turistentreprenör delas ut av Destination Småland och Almi företagspartner i Kronobergs län. Det går till ett framgångsrikt och välskött företag i besöksnäringen som dessutom ska verka för gott samarbete. Under det årliga turismminglet på residenset i Växjö delade Landshövding Kristina Alsér ut priset till Monica Carlsson och Per Bengtsson. Läs även på Mynewsdesk.

Fr v Catharina Värendh, Almi, Per Bengtsson, Monica Carlsson, Lena Stävmo, Destination Småland, landshövding Kristina Alsér, Olof Björkmarker, Region Kronoberg.
Fr v Catharina Värendh, Almi, Per Bengtsson, Monica Carlsson, Lena Stävmo, Destination Småland, landshövding Kristina Alsér, Olof Björkmarker, Region Kronoberg.

föreläsning med cecilia hed malmström

Om äventyr på både Nord- och Sydpol. Om att våga testa gränser och möta äventyret. men också om att sätta destinationer på kartan och hitta det unika. Cecilia fick alla att vakna till efter en lång dag med både Exportdag och mingel på Residenset.
Ladda ner Cecilias presentation genom att klicka på bilden!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter