Dags att bli medlem i Swedish Welcome?

Nu kan du företagare göra som Grimsnäs Herrgård, Huseby Bruk, Little Rock Lake Zipline och många fler - gå med i det nationella kvalitets-säkringsprogrammet Swedish Welcome. Du får en genomlysning av din verksamhet med många tips och samtidigt ett certifikat som borgar för gästvänlighet och kvalitet. Just nu kan du ansöka om subvention för certifiering hos oss på Destination Småland.
Följ också Mia på Grimsnäs som instagrammar på SWEDISH_WELCOME den här veckan!

Swedish Welcome är en medlemsorganisation som certifierar boende och andra upplevelser. Just nu finns det tillfälle för fler företag att bli medlemmar med delfinansiering från Destination Småland. 

Grimsnäs Herrgård är ett av de företag i södra Småland som fått certifikatet "Excellent".
– För oss har rådgivaren varit som en pålitlig oberoende kompis utan andra egna intressen än att vi ska nå vår egen ambitionsnivå, berättar Mia och Sune Markmann som driver Grimsnäs herrgård i Skruv. Markmanns var några av de allra första i landet att haka på erbjudandet att gå med i Swedish Welcome, som då ännu var ett utvecklingsprojekt. 

- Det är så här bra vi vill vara och nu har vi bevis på att vi är just så bra. Satsar du på att bli världsbäst så kan du få verktyg att bli det. Du blir det du vill vara och säkrar att kundens förväntningar också blir uppfyllda, menar Markmanns.


På Destination Småland uppmärksammar vi särskilt de företag som finns med i Swedish Welcome där det passar in. De har tex en egen sida i den nytryckta kartan som medföljer årets Smålandsmagasin för utländska marknader vilket uppmärksammats på Swedish Welcomes Facebook-sida.

Läs mer under utveckling.
Läs mer på Swedish Welcomes hemsida.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter