Smålandsmagasinet för utländska marknader är här.

Nu är magasinet på engelska, tyska och danska klart för distribution. Ett fullmatat magasin på 85 sidor med mycket Natur & Äventyr för att passa våra prioriterade marknader Danmark, Tyskland och Nederländerna.
Nu ska den spridas både inom och utanför Sverige och  inspirera till resa hit, men också till att stanna längre.

Vi hoppas att du vill läsa magasinet och sprida det till våra besökare. Det går att beställa på olika sätt: vill man ha enstaka ex beställer man på visitsmaland.se. För större mängder går det bra att höra av sig direkt till oss på info@destinationsmaland.se. 
Magasinen ligger i kartonger om 40 ex och kan beställas på språken engelska, tyska och danska. Efter en enkel omröstning där VisitSwedens personal och researrangörer deltog beslutade vi oss för olika framsidor - röda hus i Åsens by till den danska upplagan och en mysig älgnos till Tyskland och Nederländerna. Ska bli spännande att se hur det faller ut. I skrivande stund delas den ut på ITB - världens största resemässa. Den på engelska används visserligen för hela världen, men det är på Nederländerna vi jobbar aktivt.

Referensex.  är på väg ut till alla annonsörer som sedan kan beställa fler till sina gäster.


 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter