Svenska Smålandsbroschyren 2015

Sista bokningsdag för annons och app 15 mars!
Vi är just nu i full färd med att skapa den svenska upplagan av broschyren Småland, som omfattar hela Småland. Redaktionellt fokus ligger på de teman som valts tidigare: Barn&Familj, Kultur&Design, Det goda livet och Natur&Äventyr. Läs mer om broschyren här.

Årets broschyr kommer få ett större omfång vilket ger mer utrymme för bilder och redaktionellt berättande. En viktig del är den uppdaterade Smålandsguiden som finns i bakre delen av broschyren. Till den är årets stora nyhet kopplad – Smålandsappen! En digital guide och karta för att hitta just det du erbjuder i Småland. Att synas i appen ingår i de annonspriser som finns presenterade i PDF:en nedan.

Boka annons på www.visitsmaland.se/annonsbokning senast den 15:e mars!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter