Din bild kan marknadsföra Småland i Europa

Inom projektet Swedish Moments har det dragits igång en stor fototävling. Nu vill vi ta del av dina svenska ögonblick! I våras startade projektet Swedish Moments med en digital tjänst där svenskar och organisationer kan ladda upp bilder på tips och sevärdheter för potentiella turister utomlands via my.swedishmoments.se. 

Du tävlar genom att ladda upp 15 av dina finaste svenska ögonblick på http://my.swedishmoments.se/ och tagga dem med #swedishsummer. 

Priset är att din bild kan bli den officiella Sverigebilden för marknadsföring utomlands, samt att ditt sommarminne förstoras upp till en canvastavla. Läs mer här om hur du går tillväga för att ladda upp dina bilder.

Här har jag (Karin) laddat upp mina bilder. http://my.swedishmoments.se/users/karin/

Sprid gärna vidare den här tävlingen inom din organisation, eller till andra som du vet har fina sommarbilder från Småland.  

Etiketter: swedish moments

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter