MAT2014

Cathrine Rydström

Daniel från JA Ranch lagar pulled pork. Många hoppas på en smakbit.

Under MAT2014 hade vi en stor monter på Stortorget med tio företag som gått utbildningen Kurbits Mat. 

Etiketter: mat mat2014 kurbits

Företagen ställde ut under devisen 10 goda stopp i Småland. De har alla gått en utbildning för att skapa bättre matupplevelser. Det är ett exempel där vi jobbar med kompetenshöjning. Nu var det examen och väldigt kul att se vad alla hade att bjuda på.

Här är de som hållit i trådarna - vår Karin, Anders, utbildare från Kurbits och Lina, monterkreatören från TrueCreative.

Alla hjälptes åt att bygga monter efter Linas anvisningar - ett jättejobb som gav resultat. Vår hörna av torget blev synnerligen inbjudande. Tack till Aventi Event för leverans och montering av det maffiga tipitältet. Tack också till Turfman som levererade 250kvm rullegräs som verkligen gav montern en praktfull grund! Ett svettigt men roligt jobb att rulla ut gräs i septembersolen...

Linda från JA Ranch och frivillige Henrik lägger gräsmatta med rasande fart.

Dags för inspektion av själve projektledaren för MAT2014 - Calle Sand. Han påpekade att det var viktigt med eldvakter vid monterns två brasor - brandinspektionen var på gång.
Matmässan som helhet var en stor succé med hela 50 000 besökare, 1100 deltagare på föreläsningar och cirka hundra småskaliga matföretag i tältet på Stortorget.
Alla var nöjda i vår monter och själv tyckte jag att alla hade jobbat på superbra. Fantastiskt med det fina vädret men nog rätt varmt medkring eldstaden inne i tältet.

Andreas från Hjortseryd bjuder på kaffe som är kokat över öppen eld.
Marita från Ekebacken får en lektion i matlagning över öppen eld av Lisbeth från Stenshult Mellangård.
Marita vid finbordet med danskt porslin från Ekebacken.

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Länkar

senaste inlägg

bloggarkiv