Med styrelsen i västerled

Cathrine Rydström
Det är ett tag sen nu men jag vill gärna dela med mig av denna trevliga dag. Det sällan vi får träffa vår styrelse och umgås utanför styrelserummet. Den här dagen var vi i Ljungby och hela styrelsen var på plats - mitt i brinnande valkampanj!  

Efter styrelsemötet år vi en god lunch på Gästgivaregården - en av de äldsta som forfarande är i drift. Så gick vi tvärs över vägen till Sagomuseet som bjuder på en spännande upplevelser. Vi fick en guidning av Siv och hon kunder verkligen berätta! Här är vår VD Lena och styrelseledamot Margaretha Arteus-Thor trollbundna när hon berättar om Gloson - ett hiskeligt vidunder!

Siv och gloson.

Färden gick vidare till fina Toftaholm Herrgård där vi började med att fika. Underhållningen till kaffet stod styrelseledamot Ingemar Swalander för, vilket var uppskattat av alla. Sen informerade Torbjörn om sin verksamhet  på Herrgården. Att höra om kraftprovet Vidöstersimmet var spännande men en sådan medalj kändes långt borta...

Dagens avslutades med en fantastisk middag hos Sussies innan bussen gick tillbaka till Växjö. Nu hade vi lärt oss mer både om varandra och om Ljungbytrakten.

 

Styrelseledamot Peter Löfström och Maria Johansson från Ljungby kommun gillar underhållningen.
Man behöver vara lite av en viking för att klara av Vidösternsimmet
Karin Malm och Mikael Jeansson, styrelseledamot, kollar in flytetyget som man måste ha i simmet.
Men den medaljen får du inte förrän du är i mål. Skulle inte tro att jag får den...
Charlotta Svanberg, styrelseledamot, lyssnar intresserat till kvällens värdinna - Susanne Kenneryd.
Efter att ha avslutat middagen med den bästa av ostkakor säger vi hej då till den lantliga idyllen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar