Hjälp oss sätta Småland på kartan

I ett samarbete med bland annat VisitSweden har vi på Destination Småland tagit fram kampanjen Swedish Moments, som visar upp svenskars finaste ögonblick i syfte att locka turister till den svenska barmarksäsongen. I kampanjen presenteras svenskars ögonblick genom en bild och en beskrivande text. Varje ögonblick kopplas också till en specifik plats samt till teman och kategorier för att det ska bli enkelt för besökaren att hitta rätt. De mest populära ögonblicken blir också de som visas mest för användarna.

Kampanjsajten finns på tyska, holländska, danska och norska:
www.swedishmoments.de
www.swedishmoments.nl
www.swedishmoments.dk
www.swedishmoments.no

Genom att ladda upp egna ögonblick från Småland bidrar du till en ökad möjlighet för Småland och din egen verksamhet att synas i kampanjen. Tillsammans kan vi få orten att visas upp från sin bästa sida och attrahera mängder av besökare.

Följ länken http://my.swedishmoments.se/ för att börja ladda upp dina ögonblick. Nedan finns manualen för hur du går tillväga.

Läs mer om kampanjen Swedish Moments (Funtastic Natural Playground) under projekt här.

Undrar du något kontakta Karin Malm karin.malm@destinationsmaland.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter