Loppis är det nya folknöjet på sommaren

lena stävmo

Loppis har verkligen blivit populärt och det känns nästan som att det är ett nytt folknöje på sommaren. Så fort vi har gäster på landet frågar de om det finns några roliga Loppmarknader de kan besöka i närheten. Detta gäller såväl svenska som utländska gäster.

För två somrar sedan fick jag en lätt överdos då vår gäst inte fick nog och vi reste på flera stycken varje dag och kollade tidningsannonser efter fler ställen att resa till hela tiden. Men efter att ha vilat en sommar var det nu dax igen och den här gången ville jag själv stå och sälja. För oss amatörer är det mest själva grejen som är den roliga , inte hur mycket man säljer för utan mer mötet med de som ska köpa och det småprat som blir när folk känner igen prylar ifrån sin barndom eller vill pruta på något särskilt. Timmarna går jättefort och man kan inte fatta när tiden är slut att det redan är dags att packa ihop. Dessutom är det inte ovanligt att man kommer hem med nya prylar som inhandlats av de andra på Loppisen så det är inte säkert att det är färre kartonger hem än det var när jag kom dit. Loppis är verkligen KUL!
I Småland har vi minst 300-400 ställen att resa till som har Loppis under sommaren och vi brukar samla information om de fasta ställen som finns. Hör av dig till oss om du har något bra ställe att tipsa om!    
 

Etiketter: loppis lena

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingemar swalander » Online Reputation Management:  ”Intressant. Får väl börja recensera mina hotellvistelser i fortsättningen!”

  • Janne Evanson » Online Reputation Management:  ”Kanonbra och inspirerande sammanfattning Thereze. ”

  • Ingrid E-M Olsson » Hej Småland!:  ”Hej Oskar, Välkommen till ditt nya jobb. Ser fram emot att få samarbeta med Dig...”

  • Linda Edlund Ljungby kommun » Hej Småland!:  ”Hej Oskar. Varmt välkommen till oss alla i regionen =) Ser framemot att samarbe..”

  • Helen Bäckstedt » Hej Småland!:  ”Hej Oskar! Lycka till med nya jobbet! Jag ser fram emot ett bra samarbete med os..”

Bloggarkiv

Länkar